Plan nu jouw proefles

Oumaima Aziz
Oumaima Aziz
29/06/2020
Ik heb mijn rijbewijs in 1x kunnen behalen door de top top top lessen van Universal Drive! Ze zijn erg geduldig en als je wat moeilijkheden hebt zorgen ze ervoor dat die verdwijnen. Ook wordt je goed gemotiveerd en zorgen ze ervoor dat je zonder stress het examen in gaat! Top rijschool!
Zenno Visser
Zenno Visser
26/06/2020
Goeie rijschool erg profesioneel in 1 keer geslaagd
Kim B.
Kim B.
10/06/2020
Een 10+ en meer! Hatim, hartstikke bedankt voor je begeleiding en je geduld. Samen hebben wij geknald en heb ik vandaag mijn rijbewijs mogen behalen.. Ik ben je zo dankbaar, je hield mij scherp en gefocused en had vertrouwen in mij! Ik raad een ieder aan om bij Universal Drive te gaan lessen of het nou het begin van je rij carriere is of dat je er al wat lessen of examens op heb zitten.. De professionaliteit van Universal Drive ligt hoog, en ook jij zal je rijbewijs hier met vlag en wimpel kunnen behalen.. Ik zeg DOEN!!!
Nabil Cherigui
Nabil Cherigui
04/06/2020
Ik heb mijn theorie en praktijk in een keer kunnen halen door de expertise van Hatim. Alle onderwerpen en technieken worden gronding aangepakt waardoor je niet zal worden verrast tijdens het examen.
Omair Ennali
Omair Ennali
25/02/2020
Top rijschool. Ben op 17-jarige leeftijd in een keer geslaagd met slechts 21 rijlessen en hele goede begeleiding. Zeker aan te raden!
Stacey A.Y
Stacey A.Y
12/11/2019
De instructeurs zijn gewillig om veel tijd en energie in jou te steken om jou te helpen slagen. Zij hebben geduld gehad met mij en mij op de juiste manier begeleid.
Adil A
Adil A
04/11/2019
Met de juiste begeleiding, heb ik mijn praktijkexamen in één keer gehaald. Top instructeurs.
Mauricio Narino
Mauricio Narino
22/09/2019
Yesterday I passed the driving test, I have to admit that without Ahmet's professional guide, it would have been impossible to pass the exam. His advice and instructions gave me a lot of confidence to face the test in the best possible way. !The lessons were in English!
[bookly-form category_id=”1″ service_id=”1″ staff_member_id=”1″ hide=”categories,services,staff_members”]

Wij houden je graag op de hoogte over ontwikkelingen van UniversalDrive.

Privacy Policy
Cookie Policy

 

 

Contactgegevens

Autorijschool Universal, voor Amsterdam en omstreken

Jan Evertsenstraat 45 H
1057 BN Amsterdam

Tel: 020 233 78 85
Email: info@universaldrive.nl