Autorijles | Autorijschool Amsterdam | Autorijbewijs | Autorijlessen

Starten met je autorijbewijs | Volg gratis bij ons je eerste autorijles (proefles)!

Bent u op zoek naar een professioneel autorijschool in Amsterdam? Volg gratis bij ons je eerste autorijles (proefles)! Rijschool Universaldrive geeft autorijlessen in Amsterdam. Bij Universaldrive begeleiden vakkundige instructeurs en instructrices  je op plezierige wijze naar je doel: het halen van het autorijbewijs en bovenal het zelfstandig goed, veilig en vlot leren autorijden.

Er wordt een persoonlijk plan opgesteld na de eerste proefles. Daarbij wordt gekeken naar jouw mogelijkheden en specifieke wensen. We kunnen dan gelijk een inschatting maken van het benodigde aantal lessen.

Autorijlessen krijg je in een uitstekende auto met een vaste instructeur of instructrice. Desgewenst halen we je op van huis en wordt je door de volgende leerling ook weer thuisgebracht. Zo rij je in diverse verkeersgebieden en je leert daarbij ook nog eens extra van elkaar.

Natuurlijk zullen we ook in het examengebied oefenen om je vertrouwd te maken met de situaties die je tijdens het examen kunt tegenkomen.

check mark Hoge slagingspercentage
check mark Voertuigen van top kwaliteit
check mark Ervaren rij-instructeurs
check mark Gespreid betalen mogelijk
check mark Rijles vanaf 16,5 jaar

Gevorderde
pakketten

1125

check mark 20 rijlessen van 60 minuten
check mark T.T.T. tussentijdstoets
check mark CBR examen

Beginners
pakketten

1899

check mark 40 rijlessen van 60 minuten
check mark T.T.T. tussentijdstoets
check mark CBR examen

Herexamen
pakket

435

check mark 5 rijlessen van 60 minuten
check mark CBR examen

Proefles aanvragen

Aarzel niet langer, neem een proefles! Dan pas kan je ervaren wat wij voor je kunnen doen. Schrijf je nu in voor een nadere kennismaking.